Amb les refugiades

Social, Educació en valors

Propostes per a treballar entre les persones joves que en aquest moments es troben més temps a casa, i poder explicar-les que hi ha persones que tenen molts problemes i no només de salut, fam, fugir de guerres, religiosos, desplaçaments, homofòbia...etc

Usarem principalment l'eina d'Instagram.

  1. Microrelats, durant una setmana a través dels cartells, incitarem a la creació de microrelats de 200 paraules amb referència als cartells.
  2. Deconstrucció dels cartells, durant una setmana pujarem els cartells, perquè es puga desconstruir i generar una nova il·lustració, siga gràfic, o un dibuix.... amb l'etiqueta #amblesrefugiadesdesdecasa.
  3. Concurs de Kahoot el divendres a la vesprada, amb 20 participants, prèvia inscripció, amb enregistrament de la partida, amb temàtiques amb relació amb les persones refugiades.
  4. Petició de cançons que van referència a les persones refugiades i fer una llista de spotify de cançons que conciencien sobre el tema de les persones refugiades.
  5. Dinamització i realització per a la Creació d'un vídeo, recollida de fotos, àudios, sobre les persones refugiades, i pujar-ho a Instagram.
  • Dia i hora de l’activitat: Tots els dies a les 12 i a les 16 h.
  • Grup d’edat dirigit: 18-30

Instagram