Màscares e identitats virtuals

Educació en valors, creativitat

Repte 1. Àlbum

Dilluns 6 al dijous 9 d’abril al perfil d’Instagram.

Busca una fotografia d’una persona de la teva família que no hages conegut, pregunta a les persones que la conegueren que et conten com era. Disfressa't i fes-te una fotografia imitant el teu familiar. Puja la teua història a Instagram i etiqueta’ns. Pots utilitzar tots els recursos i filtres de les històries. Pot també publicar-se com un post. Les històries rebudes seran publicades.

Repte 2. VullDir

Dimarts 14 al divendres 16 d’abril al perfil d’Instagram.

En aquest moment en els espais públics es troben buits i transitats solament per persones que realitzen activitats essencials. Internet en aquests moments s’ha convertit en la finestra més gran per poder mirar cap a fora, i poder enviar i rebre missatges de l'exterior. Proposem en aquest repte enviar un missatge des de el teu espai privat a l'espai públic que es Internet. És un acte que solem fer normalment, així que ens anem a permetre un temps per pensar aquest missatge. Com et sents? Com estàs vivint aquest moment? A què tens por? Què et fa somriure?

Agafa un full, escriu el missatge, elegeix un lloc i fes-te una fotografia. Comparteix la fotografia amb el hashtag i etiquetant-nos. Aquestes fotografies seran compartides.

Repte 3. Era. Soc. Seré

Dimarts 21 al divendres 24 d’abril al perfil d’Instagram.

En aquest repte anem a mirar enrere i avant en el temps. Primer de tot buscarem una fotografia de com érem quan teníem menys de deu anys.

Fixant-nos en aquesta imatge, ens farem un retrat imitant la pose i estil, aquesta serà la fotografia que reflecteix el present. Per finalitzar farem un

exercici en el qual ens imaginem com serem quan tenim 70 anys. Podem utilitzar filtres d'Instagram però intentarem no fer servir programes automàtics d'envelliment.

Repte 4. Obri la finestra

Dimecres 15 de abril publicació. Gravació col·lectiva dimecres 25 d’abril a les 19h al perfil d’Instagram.

Seguint la proposta que configura l'obra de Wearing et demanem que publiques una xicoteta història des de la teua finestra. Volem poder viatjar pel territori sense moure'ns de la nostra casa. Per això farem una convocatòria en la qual totes i tots gravarem des de la nostra finestra a una mateixa hora durant 5 segons. Deuràs pujar aquesta història al teu Instagram etiquetant-nos i amb els hashtags #MIMPORTA #ObriLaFinestra.

 • Dia i hora de l’activitat: (son reptes setmanals però al calendari d’oci educatiu se han programat a les següents hores)
  • dilluns i dimarts 6-7 abril a les 19h.
  • dilluns 13 abril a les 11 h.
  • dimarts 14 abril a les 19 h.
  • dimarts 21 abril
  • dissabte 25 abril a les 19h.
 • Grup d’edat dirigit: 16-30

Instagram Facebook Twitter