ODS des de casa

Social, ecologia-medi ambient

Objectius:

  • Sensibilitzar a la població jove sobre la situació actual del planeta, mostrant la millora i com poden participar en ella a través dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que recull l'Agenda 2030.
  • Treballar idees en xarxa, que afavorisquen el procés de sostenibilizar les nostres vides, convertint als i les joves en PROMOTORS DE LA SOSTENIBILITAT.

Aquestes accions es divideixen en dos blocs:

  • ODS EN LA XARXA. Una iniciativa que es durà a terme per una de les xarxes més utilitzades hui dia, aquesta xarxa és INSTAGRAM, després de realitzar un xicotet test a distància amb els i les joves, on els preguntàvem les xarxes més utilitzades en aquests dies, en totes les respostes apareixia aquesta xarxa social.
  • VINYETES DE QUARANTENA. Aquesta idea vol visibilitzar la vida dels i les joves en els dies de quarantena, convidant-los a crear en materials reciclatges, vinyetes de còmic sobre els seus dies de confinament (fent esport, llegint un llibre, etc) i se'ls convida a relacionar les seues activitats amb els ODS, d'aquesta forma podem saber amb quines accions sostenibles tenen més familiaritat els i les joves. Aquestes vinyetes les pujaran a les seves xarxes i etiquetaran a l'Instagram de GVAivaj, amb la finalitat que els i les joves vegen la importància que tenen com a agents promotors i promotores de la sostenibilitat en fonts oficials de la nostra ciutat.

 

  • Dia i hora de l’activitat: Tots els dies a les 18h.
  • Grup d’edat dirigit: 18-30

Instagram