La Cerimònia del Mussol

#LaFórmulaSecreta continua a Vil·la Diodati. Arriba la Cerimònia del Mussol!

Jocs, reptes, enigmes, aventures… El camí de #LaFormulaSecreta està replet de girs de guió, aprenentatges, misteris, i quan ja creiem que aquesta aventura transmèdia arribava a la seua fi… Arriba La Cerimònia del Mussol a Vil·la Diodati!

Què és La Cerimònia del Mussol?

Ceremònia del Mussol

Sabem que encara hi ha participants actius a #LaFormulaSecreta, i no volem fer espòilers, però recordeu que, una vegada acabat l'itinerari lector, encara quedaran moltes sorpreses que descobrir! Així que… què tal un nou viatge en el temps?

La Cerimònia del Mussol a Vil·la Diodati és una acció virtual gamificada dirigida a tots les persones joves i als tècnics i tècniques de joventut que hagen participat a #LaFormulaSecreta, però és sobretot l'oportunitat de posar en comú l'experiència lectora, interactuar amb altres persones que hagen participat i el colofó de la intensa experiència lectora viscuda durant aquestes últimes setmanes, i fer-ho a més a més amb la companyia d'Elia Barceló, autora de L’Efecte Frankenstein, la novel·la germen de tota aquesta experiència i flamant Premi Nacional de de Literatura Infantil i Juvenil 2020.

Però segur que us pregunteu… I el viatge en el temps? En què consisteix la cerimònia? Doncs bé, La Cerimònia del Mussol és una celebració de l'Ordre dels Illuminati, i la seua amfitriona és, ni més ni menys, que la mateixa Mary Shelley, qui us convida a totes i a tots a participar durant dos dies en totes les activitats que la conformen.

I quines són eixes activitats? Bé, no us ho revelarem encara… però no desespereu! Sí que podem dir-vos que es tracta d’un torneig per equips on cada participant haurà de fer una sèrie de tallers dirigits per a aconseguir… Silenci ací! No us havíem dit que no faríem espòilers? Així que ja sabeu: haureu d'apuntar-vos per a conéixer la sorpresa final, però sí us avancem que en La Cerimònia del Mussol es premia la participació, la creativitat i l'esforç en equip, i que serà, per descomptat, una experiència inoblidable!

Vil·la Diodati

On es desenvolupa La Cerimònia del Mussol?

La cerimònia se celebra a Vil·la Diodati, un espai virtual a Zoom dividit en 4 cambres: La sala de la llar de foc, L'hivernacle, La biblioteca i El saló de ball

Cada taller es celebra sempre en la mateixa cambra, i els que participen al joc hauran de visitar les 4 cambres per a completar la cerimònia.

Tot això i molt més us espera en La Cerimònia del Mussol!

______________________

Com puc participar?

Molt senzill: posa't en contacte amb els tècnics de joventut de la teua localitat i pregunta'ls per #LaFòrmulaSecreta.

Footer LaFormulaSecreta