La fòrmula secreta

I si pogueres protagonitzar la teua pròpia novel·la d'aventures? Apunta't a #LaFòrmulaSecreta!

Alguna vegada has pensat a viatjar en el temps? T'agradaria conéixer altres èpoques i protagonitzar una història de terror, amor i ciència-ficció? I si pogueres participar en la creació d'un dels monstres més llegendaris de tots els temps?

Trobades, tallers, jocs, misteris… Fins i tot una Escape Room replet de sorpreses i enigmes! Tot això i molt més és #LaFòrmulaSecreta, una lectura interactiva, un joc, una aventura digital on et convertiràs en protagonista de la història, acompanyant als personatges d'una novel·la apassionant, L'efecte Frankenstein, en el seu esforç per tornar a casa.

Ajuda a una misteriosa viatgera en el temps a tornar a la seua època i crea al costat d'ella la llegendària història de Frankenstein, el monstre al qual anomenaven “la criatura”... Enfronta't a reptes, resol misteris, adapta't als costums d'una altra època, escapa del monstre i ascendeix a poc a poc en el camí de la saviesa fins a aconseguir ser membre d'honor de la lògia secreta dels Iluminatti.

Perquè llegir mai va ser tan divertit… Apunta't a #LaFòrmulaSecreta!

Com puc participar? Molt senzill: posa't en contacte amb els tècnics de joventut de la teua localitat i pregunta'ls per #LaFòrmulaSecreta.

Comencem prompte!

 

Sobre el llibre
Saps com es creen els monstres? Existeixen realment? I si pogueres viatjar en el temps? La nostra protagonista, Nora, viatja a la fi del segle XVIII per a ajudar el seu amic Max a solucionar el problema amb la monstruosa criatura que el seu irresponsable amic Víctor Frankenstein ha creat i abandonat en el seu laboratori, mentre els membres d'una misteriosa lògia secreta intriguen contra ells…

 

Sobre l'autora
L'alacantina Elia Barceló viu a Àustria, on és professora de literatura espanyola i composició, però la seua autèntica passió és la literatura. Elia és, per damunt de tot, una escriptora genial amb més de 20 llibres publicats, i és considerada una de les escriptores de ciència-ficció més importants.

Footer LaFormulaSecreta