<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
559 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

Tallers online d'Oci Educatiu. Crevillent

Tipologia de tallers: - Dibuix creatiu. - Manualitats. - Reciclatge. - Francés lúdic. - Inglés lúdic. - Ciències. - Cuina.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "De xicotetes històries i efemèrides: 50 Documents del Mes". Crevillent

Presentació a la Casa Municipal de Cultura el primer llibre editat per l'Arxiu Municipal "Clara Campoamor", titulat De xicotetes històries i efemèrides: 50 Documents del Mes, una recopilació dels 50 primers documents que es publiquen mensualment. En ella es reflecteixen diferents aspectes inherents al municipi de Crevillent: festes, urbanisme, cultura, indústria tèxtil, aspectes de la vida quotidiana, així com personatges destacats.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Eines tardor 2020, formació per a la dinamització juvenil dels ajuntaments d'Alaquàs, Mislata, Quart de Poblet i Xirivella.

Els departaments de joventut dels ajuntaments d'Alaquàs, Mislata, Quart de Poblet i Xirivella llancen la campanya per a la dinamització juvenil "Eines tardor 2020", dirigida a la formació i reciclatge de persones joves voluntàries i professionals d'oci educatiu.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

ESCAPE-ROOM A BENIGÀNIM

Escape-room sobre la lectura "L'Efecte Frankenstein" d'Elia Barceló, premi Nacional de Literatura Infantil y Juvenil 2020. 📆23/10/2020 ⏱18:00 h 📍 Biblioteca Municipal Cal fer inscripció prèvia a [email protected] degut a que l'aforament serà limitat, i es mantindran totes les mesures de prevenció front a la COVID-19.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

CAMBIO DE HORARIO TRAMITACION CARNET JOVE. UTIEL

A partir de octubre tenemos nuevo horario de atención y tramitación del Carnet Jove en Utiel, siguiendo los protocolos de seguridad e higiene marcados por las administraciones sanitarias. Debes pedir CITA PREVIA de lunes a viernes de 9:00 a 14:00 h 📞 Llamando 637 838 346 Via WhatsApp : 687 644 404 [email protected] Horario de tramitación e información, en la oficina de juventud del Ayuntamiento de Utiel: Martes de 9:00 a 13:00 y de 17:30 a 19:00 Requisitos: tener entre 14 y 30 años y estar empadronado en el municipio. Para cualquier información no dudes en ponerte en coctacto con nosotros. #gvaivaj #xarxajove #ayuntamientoutiel #juventudutie
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

MASSANASSA CELEBRA EL SEU 1r FÒRUM JOVE

El divendres passat 16 d’octubre a les 18h a l’Espai Jove es va celebrar el 1r Fòrum Jove de Massanassa amb la presència de l’Alcalde i l’equip tècnic municipal. El debat es va desenvolupar en base a 4 qüestions plantejades al grup de joves participants: Quin Espai Jove volem?, Quines activitats ens agradarien?, Com podem "cuidar-nos" del covid_19 i Com anem a organitzar el Fòrum Jove?.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

CURS DE ROBÒTICA I TALLER DE MANGA. CREVILLENT

Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

ARQUITECTURA PEL CLIMA.ALGEMESÍ.

LA SETMANA DE L’ARQUITECTURA INVOLUCRA A GRANS, XICOTETS I CURIOSOS AMB EL CLIMA COM A PROTAGONISTA Del 19 al 26 d'Octubre
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

ACTIVITATS DE REFORÇ I EXTRAESCOLARS FRONT LA COVID 19 A BENIGÀNIM

📣Activitats dirigides als i les menors entre 3 i 16 anys,.residents al municipi de Benigànim.🧒🏻👦🏼 ➡️Les característiques dels quals, vénen determinades pel seu desenvolupament psicoemocional i educatiu, el qual s’ha vist alterat per la concurrència de diferents factors, pels efectes de la situació d’emergència sanitària, l’estat d’alarma, i les posteriors fases de desescalada camí a la nova normalitat, derivat per la Covid19. 👉Les activitats a desenvolupar atendran als següents principis: • Foment de les activitat cooperatives front a les competitives. Treball en grup. • Compatibilitzar la diversió, capacitat creativa i aprenentatge. • Valorar les activitats quotidianes. • Respecte de l’autonomia en el que i el com. • Foment de l’observació i del pensament en positiu. • Foment dels ocis saludables davant els ocis nocius (jocs en línia, consum excessiu, noves tecnologies,...). • Educar en la diversitat, igualtat, inclusió i en la corresponsabilitat.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

I FORUM JOVE DOLORES 2020

Veure més