<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1316 elements trobats
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Neteja Albufera Silla

Comença la Campanya d'Horta Neta amb la neteja en barca de l'Albufera de Silla. El dia 2 de març de 10 a 14h en el port de Silla.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

ACTIVITAT EIXIDA VIA FERRATA A GANDIA!

Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Torreblanca. Comunitat de whatsapp

A la nostra comunitat trobaràs informació sobre: oci, activitats, carnet jove, beques, formació, ocupació, i més ....
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Visita de 1r i 2n del cicle superior de TASOCT de l'IES Faitanar a Quart jove

Visita de 1r i 2n del cicle superior de TASOCT de l'IES Faitanar a Quart jove, per a conèixer les polítiques de joventut que es desenvolupen des del municipi, la realitat associativa del Consell Jove i les associacions juvenils, i també qüestions com la quíntuple estructura de la participació jove, la gestió cívica, el desenvolupament del Pla Jove del municipi i les possibilitats per a joves en l'àmbit europeu.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Parc Jove al Matilde Salvador Aldaia

Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Tallers d´Oci educatiu en Infojove Tavernes

Tallers d´activitats per a reis del 2 al 5 de gener 2024: -Día 2: Escape room. -Día 3: Taller dde Homasbeads. -Día 3:Taller de personalització de tote bag. -Día 5:Rally Tavernes de la Valldigna.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

CLASES DE BAILE. ORIHUELA

❇️🙌 TALLER DE BALLS🕺🧢 Ens abellix ballar este nadal I a tu? Joventut ha preparat uns tallers de diferents balls que serà del 19 al 30 de desembre amb diferents horaris.😀😀
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

TALLER MANUALITATS. ORIHUELA

✂️✂️👕 TALLER MANUALITATS🗝️🖐 Joventut hem organitzat uns tallers de manualitats, perquè estes vacances de Nadal🎄pugues fer uns bons tallers: Taller de manualitats reciclades amb paper cartó o fusta. Taller TIE DYE Taller de customización de les teues peces Taller de clauers hama beads. Seran tant en Orihuela Costa com centre. Mateix taller però diferents ubicacions i dates. 👁️ Mireu bé les dates.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

TALLER DISEÑA TU JUEGO DE MESA. ORIHUELA.

Vols dissenyar el teu joc de taula? Joventut ha preparat diferents tallers. Vine't del 26 al 29 de desembre! i dissenya el teu propi joc de taula. Es recomane anar tots els dies del taller per a poder acabar el teu joc de taula, però no és obligatori acudir tots els dies 😀😀 Seran tant en Orihuela Costa com centre. Mateix taller però diferents ubicacions i dates. 👁️ Mireu bé les dates.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

TALLER CERÁMICA. ORIHUELA.

👩‍🎨🖍️ TALLER CERÀMICA 🌸🎨 Ceràmica? *Síii, has sentit bé 😁😁. Joventut ha preparat diferents tallers. Vine't el 26, 28 i 29 de desembre! i elabora una cosa pròpia o pintar plats. Es recomana revisar els torns, cada torn es fa una cosa. Seran tant en Orihuela Costa com centre. Mateix taller però diferents ubicacions i dates. 👁️ Mireu bé les dates.
Veure més