Oci Educatiu

L'Oferta Concertada d'albergs i campaments juvenils de l'IVAJ ha registrat una ocupació total de 3.445 places

Un total de 75 entitats realitzen activitats d'oci educatiu en les instal·lacions de la Generalitat, de les quals tretze són ajuntaments què organitzen programes per a joves.

La Comunitat Valenciana ha registrat una ocupació de 3.445 places en albergs i campaments dins de la denominada Oferta Concertada en instal·lacions de l'IVAJ.

Un total de 1.311 places corresponen als albergs juvenils Sant Crist del Mar, a Benicarló; l'Argentina, a Benicàssim; La Marina, en Moraira-Teulada; Mar i Vent, a Piles i el de Biar i 2.134 places als campaments Jaume I, en Alcossebre i al campament de Navalón

L'Oferta Concertada 'Viu l'Estiu' de l'IVAJ ofereix l'ús de les instal·lacions a grups d'un mínim de 15 persones pertanyents a associacions juvenils, grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades així com a grups de joves que organitzen activitats d'oci educatiu.

'Viu l'Estiu' en albergs i campaments facilita estades des de l'1 de juny fins al 8 de setembre de 2019. El mes de juny 28 entitats van realitzar activitats d'Oci Educatiu amb 1.227 places ocupades; al juliol han sigut 25 entitats amb 1.266 places ocupades i a l'agost 22 entitats amb 952 places ocupades.

75 entitats gaudeixen en les instal·lacions juvenils

Este estiu, han acudit grups scouts, col·legis i instituts, societats musicals i associacions juvenils, d'interés social i cultural. També, per a desenvolupar programes d'oci educatiu, han visitat les instal·lacions els ajuntaments d'Aielo de Malferit, Benetússer, Benifaió, Borriana, Canals, Càrcer, Mislata, Ontinyent, el Pilar de la Horadada, Riba-roja del Túria, Silla i Villanueva de Castelló, de la Comunitat Valenciana, i l'Ajuntament de Humanes, de la Comunitat de Madrid.

El programa d'Oferta Concertada per a l'ús de les instal·lacions juvenils, unes dependències obertes per a activitats grupals, es dirigeix a ajuntaments, associacions juvenils, i també a altres associacions legalment constituïdes que organitzen activitats sense ànim de lucre.

A 'Viu l'Estiu' li seguirà 'Viu l'Hivern' per a estades en albergs i campaments del 9 de setembre de 2019 al 31 de maig de 2020. Les entitats interessades poden inscriure's en Viu l'Hivern

+info