Oci Educatiu

Més de 460 joves gaudeixen en els 16 campaments d'estiu organitzats per l'IVAJ

Amb propostes com Summer Camp Bi-Art, Ramonets Camp'N'Roll, activitats nàutiques, multiaventura i medi ambient i, més d'un centenar de participants procedeixen d'Aragó, Cantàbria, Castella-la Manxa i Navarra dins del programa d'intercanvis.

Un total de 467 joves gaudeixen d'activitats d'oci educatiu, inclusiu i mediambiental en els 16 campaments d'estiu 2019 per a adolescents i joves entre 12 i 17 anys organitzats per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) dins de 'Viu l'Estiu'

Un total de 387 joves- dels quals 115 procedeixen d'Aragó, Cantàbria, Castella-la Manxa i Navarra- acudeixen a programes d'estiu en els albergs juvenils de Biar, Benicarló, Benicàssim i Piles i 80 joves de la Comunitat acudeixen en la modalitat d'intercanvis juvenils a campaments d'aqueixes comunitats.

Des del passat 23 de juny, i fins al 28 de juliol es desenvolupen tres edicions de Summer Camp Bi-art i dues edicions de la nova proposta Ramonets Camp'N'Roll també en l'alberg de Biar, del 30 de juny al 6 de juliol i del 7 al 13 de juliol per a joves de 12 a 14 anys.

En el Summer Camp Bi-art es desenvolupen nombroses excursions, vetlades, tallers on es combinen activitats artístiques, tals com 'Art Games', 'Broadway', utilitzant l'anglés com a llenguatge vehicular.

La nova proposta Ramonets Camp'N'Roll comprén activitats,
excursions, vetlades, tallers centrats en la música rock. La banda musical Ramonets ofereix ensenyaments musicals, elaboració de videoclips i tot el necessari per a convertir-se en Rocker@s!

En l'alberg Argentina de Benicàssim s'han organitzat dos campaments 'English and Sailing', del 30 de juny al 7 de juliol, per a joves de 12 a 14 anys i del 7 al 14 de juliol, per a joves de 15 a 17 anys.

A més l'IVAJ ha organitzat tres edicions del Campament a Benicàssim de temps lliure amb activitats nàutiques: del 2 a l'11 de juliol, del 12 al 21 de juliol i del 16 al 25 de juliol. Així mateix ha preparat del 2 a l'11 de juliol, a Benicarló, el campament de temps lliure i activitats nàutiques en l'alberg Sant Crist del Mar. Finalment, de l'11 al 20 de juliol se celebra, a Piles, el campament d'activitats nàutiques i temps lliure en l'alberg juvenil Mar i Vent.

Uns huitanta joves de la Comunitat han triat entre quatre propostes a Navarra, Cantàbria i Aragó: de l'1 al 10 de juliol el campament a Navarra de naturalesa i multiaventura en el refugi juvenil Belbieretxea en Doneztebe i el campament a Aragó de multiaventura en l'alberg juvenil Quinta Vista Alegre en Pueyo de Jaca i de l'11 al 20 de juliol el campament de multiaventura a Aragó, a l'escola refugi d'Alquézar, tots dos a Osca.

Finalment, del 17 al 26 de juliol en el campament de cinema i temps lliure en l'alberg Gerardo Diego, en Solórzano, a Cantàbria, es tanca la programació de Campaments d'Estiu 2019.

Dels 115 adolescents i joves d'altres comunitats, 45 procedeixen d'Aragó, 25 de Castella-la Manxa, 25 de Navarra i 20 de Cantàbria.