<iframe src="http://xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=25" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="http://xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=25" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
270 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Agenda Jove

07 d'octubre 2019
L'Agenda Jove promociona les activitats de la Xarxa JOVES.net Descobreix-la! Esperem que et siga d'utilitat
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

FESTA DE BENVINGUDA

04 d'octubre 2019
Festa de benvinguda al Espai Jove d´Alboraya amb jocs de taula.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

VI Fòrum Jove a Quart de Poblet

03 d'octubre 2019
VI Fòrum Jove de Quart de Poblet, que se celebrarà el dijous 3 d’octubre en l’Espai de Creació Jove. En el VI Fòrum Jove parlarem de les festes joves i de com treballar conjuntament per fer-les possible. Queden convidades al Fòrum Jove, les persones joves del Consell de Joventut de Quart de Poblet, les Associacions Juvenils del municipi i joves en representació de les entitats que desenvolupen projectes i activitats per a joves, també estan convidats convidades el grup d’alumnat actiu (Corresponsals), els grups designats per cada institut, i la resta de persones joves interessades en la proposta.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

PROGRAMA PROVINCIAL D'ACTIVITATS PREVENTIVES A LES VALLS

30 de setembre 2019
La Diputació de València desenrotlla, des de l'any 2002, una política preventiva de caràcter continuat i específic emmarcada en els successius Plans Provincials de Drogodependències. En aquest sentit, des de la Secció de Prevenció Comunitària, es convoca anualment un programa d'ajudes per a la realització d'activitats preventives. Aquestes ajudes es dirigeixen als municipis de la província, amb població inferior a 20.000 habitants. No obstant això, tindran preferència aquells municipis que no compten amb un Pla Municipal propi o que no s'hagen mancomunat per al sosteniment d'Unitats de Prevenció Comunitària. El Programa de prevenció de drogodependències gradua el nivell de les activitats a sol·licitar i atorgar, en atenció al nivell de participació i realització aconseguit en les edicions anteriors i al nombre d'habitants del municipi sol·licitant. Els continguts temàtics de les activitats se centren en: Drogues, Tecnologies, Habilitats Educatives, Salut, Intel·ligència Emocional i Valors, que es desenrotllen a través d'estratègies Informatives, Formatives i Relacionals. Es dirigeixen a famílies, joves i agents comunitaris.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Pobles per la diversitat

28 de setembre 2019
Conjunt d'activitats organitzades a Alcoleja pel col·lectiu LGTBI Mariola i amb la col·laboració de l'Ajuntament.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Fira Sant Miquel

26 de setembre 2019
El proper cap de setmana tindra lloc la fira de sant Miquel en la que trobarem stands de gastronomia, musica, activitats ludiques per a totes les edats. Baix adjunte la programació, no te ho pots perdre!! del 26 al 29 de setembre.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Serigrafia la teua samarreta

21 de setembre 2019
Taller de serigrafia i de caretes a càrrec de l'Assemblea Jove Cau de Rabosa.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Mancomunitat Carraixet

18 de setembre 2019
Miradors de l´Horta, impulsat per la Mancomunitat del Carraixet, és el primer festival de disseny i cultura de l´horta. Del 17 al 22 de setembre, coincidint amb la València Design Week, el festival dóna homenatge a l’horta, els agricultors i la cultura que ha nascut al seu voltant. Una trobada per a desconnectar de la ciutat i connectar amb un espai per a gaudir i protegir. Vine amb la teua bici o lloga-la aquí. Recorre les 3 instal·lacions efímeres que han crescut a la meitat de l’horta com a reflexió sobre el valor i futur d’aquesta. Passa’t per Alfara del Patriarca i participa en tallers, jocs i activitats musicals. Assaboreix l’horta a través del menú gastronòmic que ofereixen els millors restaurants de la zona. I per descomptat, porta’t a casa la millor verdura i fruita del nostre mercat Km 0. A més de les visites a les 3 instal·lacions efímeres (que podràs realitzar pel teu compte o acompanyat dels nostres guies), hem preparat un complet programa d’activitats a Alfara del Patriarca per a gaudir de l’horta i la seua cultura.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Activitats joves fira 2019

17 de setembre 2019
L'Ajuntament d'Ontinyent organitza activitats per a joves a la fira d'Ontinyent 2019 on hi haurà actuacions de grups locals i tardeo.
Veure més