<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=86&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=86&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1274 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Europa, nova realitat, noves experiències...des de Quart de Poblet.

No sabem que passarà en el futur, però des de Quart Jove volem que les persones joves de Quart de Poblet sàpien i coneguen les oportunitats que se li obrin des d'Europa, i no són diferents a les d'abans, però si es poden veure i viure com una oportunitat de voluntariat, de noves experiències, d'aprenentatge, de formació, de noves amistats...
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

VI CERTAMEN NACIONAL TEATRE AMATEUR MUTXAMEL A ESCENA

Podran participar en el Certamen tots els grups de teatre no professional que ho desitgen i que pertanguen al territori español.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

CONCURS DE GUIÓ DE CURTMETRATGE VII FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA XICOTET. ASPE

Podrà participar en el concurs tota persona física, major de 18 anys i de nacionalitat espanyola. El guió ha de ser original i inèdit i de temàtica lliure. En el moment de la inscripció no haurà d'haver-se convertit en obra audiovisual.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

VII FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA XICOTET. ASPE 2020.

L'objecte dels premis és incentivar la creació de curtmetratges i facilitar la seua difusió. Obres. S'admeten pel·lícules de curtmetratge amb una duració màxima de 30 minuts i els gèneres de ficció, documental i animació. Les obres han d'haver-se produït amb posterioritat a l'1 de gener de 2019.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Les activitats juvenils no tindran limitacions d'aforament en la nova normalitat, però hauran de garantir la distància de seguretat

* El director general de l'IVAJ aposta per fomentar les activitats de temps lliure i oci educatiu en la nova normalitat. * La divisió interna de les persones participants de qualsevol activitat serà en grups estables d'edat de no més de 10.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

L'IVAJ i Esport reprenen 'A la mar 2020', el programa lliure d'estiu d'activitats nàutiques de la Generalitat

* Tenint en compte les condicions sanitàries i organitzatives derivades de la nova normalitat. * Les inscripcions es faran en línia en la web consultar aquí a partir del 23 de juny.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

El Consell ratifica el pla de desescalada de les activitats de temps lliure i oci educatiu infantil i juvenil

* Regula la transició a la nova normalitat d'acord amb les mesures sanitàries i organitzatives. * Les activitats es realitzen en grups estables de 10 participants.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

#LAFÓRMULASECRETA: Una ferramenta per a l’educació en valors a través del joc i la lectura

Un misteri, un monstre, una lògia secreta, una història de terror, dos viatgers del temps, una aventura d’amor… Són els ingredients de #LaFórmulaSecreta, la nova aposta de l’ IVAJ Carnet Jove pels llibres, el joc, l’aprenentatge en valors i l’experiència interactiva mitjançant la lectura. En col·laboració amb LEA Lectura Abierta, us convidem a participar en un nou tipus de club de lectura: més participatiu, més dinàmic, més interactiu.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Matrícula a l'Escola de Música de Benicull de Xúquer

🎼L'Escola de Música de Benicull ofereix un ampli ventall de possibilitats per tal d'aprendre, per a totes les edats i per a tots els gustos. 🎺Metodologia Fasolet per als menuts, noves especialitats com la Batukada, Jazz i molt més. ✍🏽La pròxima setmana comencen les matriculacions. ➡️Animeu-vos, la música és vida! Els dies 23, 26, 29 i 30 de juny a la Biblioteca Municipal de 18:00 h a 20:00 h.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Oci al Casal Jove: Patinatge

Patinatge per a principiants. Vols passar una estona divertida amb els teus amics patinant? Esta es la teua oportunitat! Dijous 25 de Juny a la plaça del casal jove, de 19 a 20:30h. Inscripcions via telefónica al 673590123 de 18 a 20h. Recorda dur-te els patins i les proteccions!
Veure més