<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=5&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=5&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1034 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Fireta de Nadal 2023, dimecres 27 i dijous 28 de desembre a Quart de Poblet.

Un any més la tradicional Fireta de Nadal 2023 s'acosta, el dimecres 27 i el dijous 28 de desembre, de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores en la pista esportiva exterior i al costat de la biblioteca de Quart de Poblet, amb sorpreses, activitas i diversió...!!! Vine, que no t'ho expliquen
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

L'Administració prop de tu. Los Montesinos

⚪ Dimecres passat 12 de Desembre, des de la Regidoria de Joventut, la Regidoria i el Departament de Modernització de les Administracions, es va dur a terme la primera, d'una sèrie de xarrades, amb l'objectiu d'enfortir l'administració pública i fer-la més útil i pròxima. 🖥️ Este programa està pensat per a proporcionar habilitats i recursos necessaris per a aprofitar l'administració electrònica i fer-la més pròxima al ciutadà. 🖱️D'esta manera, es busca facilitar la realització de tràmits des del seu municipi, ajudant a utilitzar els certificats digitals i la identificació electrònica. Gràcies a les professionals de la Subdelegació del Govern que van donar la xarrada, més de 50 persones es van acreditar per a obtindre els diferents certificats digitals.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

La Mancomunitat La Costera-Canal participa en un programa europeo para fortalecer la participación juvenil

En un esfuerzo por fortalecer la participación de los jóvenes en la toma de decisiones municipales ,el personal técnico del área de juventud de la Mancomunitat, se ha sumado al programa "Municipalities4Democracy. Local Youth Policy", un proyecto de cooperación a largo plazo respaldado por 20 agencias nacionales Erasmus+ Juventud en toda Europa. El programa aborda la necesidad fundamental de involucrar al colectivo más joven en la toma de decisiones, así como en el y en el desarrollo de políticas de juventud más dinámicas. El Toolkit, diseñado en 2020, ofrece recursos esenciales para los funcionarios municipales locales, abordando áreas clave como el diseño, implementación, mejora y evaluación de la participación juvenil municipal.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

CAMPUS JOVE NADAL 2023 AL PUIG

Oci Educatiu per a joves entre 12 i 16 anys a l'Espai Jove del Puig.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Corresponsals Juvenils. Los Montesinos.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament dels Montesinos i l'IES Los Montesinos-Remedios Muñoz es coordinen per a dur a terme el programa de corresponsals. La setmana del 13 al 19 de Novembre, la Tècnica de Joventut i la Regidor responsable d'esta àrea, van estar en l'IES explicant als i les joves el programa de corresponsals. Es va realitzar en les classes de tercer i quart de l'ESO, i primer de Batxiller. El passat 29 de Novembre de 2023 l'equip directiu de l'institut de la localitat, va rebre a l'equip de la Regidoria de Joventut per a formalitzar l'inici del programa de corresponsals mitjançant la signatura de l'acord. Directora, doña Laura Tarazona Gómez i Regidor, doña Maria Hutado Zaragoza van subscriure la intenció de col·laborar juntes per a donar-li difusió a esta activitat i tindre el major nombre de participants possible.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

🤸🏽‍♂️🤸🏽Eixida al Fun Jump! - Ajuntament de Canals

🤔Tens entre 12 i 16 anys? T'agrada l'adrenalina? Si la teua resposta és SÍ, aquesta activitat t'interessa💪🏼 ℹ️ Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Canals, hem preparat una eixida al Fun Jump de Massanassa totalment gratuïta! 🆓 🗓️ Data: dissabte 16 de desembre 🕖 Horari: de 8h a 13h 🚌 Eixida del mercat municipal 📥 S'haurà de fer inscripció mitjançant el QR de la imatge o a este link⬇️ https://docs.google.com/.../1myBqzxzczmWQ.../viewform... ‼️ Places limitades per rigorós ordre d'inscripció.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

El Cau del Drac, l'Escape Room Literari de #SenseRostre

Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

II Jornades Professionals de Còmic 2023 - INJUVE

Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Cançons que marquen en MITV

Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

I FÒRUM JOVE #JuventudMontesinos 2023. Los Montesinos

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Los Montesinos convoca el primer fòrum Jove el pròxim 24 de Novembre de 2023. La trobada va orientat a una primera presa de contacte amb la gent jove del municipi. Per a això ha creat una llista de difusió on ha inclòs a tots els i les joves que van facilitar el seu telèfon en les enquestes anònimes realitzades en l'IES Los Montesinos-Remedios Muñoz a quasi 300 estudiants. També a les més de 50 persones majors de 18 que la van realitzar de mode en línia. I per a intentar tindre la màxima participació, també s'han convocat via Whatsapp a joves que habitualment participen en les activitats de joventut.
Veure més