<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=5&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=5&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1083 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

CURSO DE CONSTRUCCIÓN LEGO NÀQUERA

Desde la Regidoría de Joventut hem programat un curs de construcció Lego. El curs es realitza durant el mes de novembre en el Casal Jove de Nàquera.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

APRÉN A JUGAR A LA FALLERA CALAVERA

T'agradaria aprendre a jugar a la Fallera Calavera? Acudeix els dimecres, de 17h a 19h, a la biblioteca de Simat de la Valldigna. No vos ho perdeu!
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Celebració dia de la infància 2021 a Quart de Poblet

El Consell Municipal d'Infància compleix 15 anys i ho celebra entorn del 20 de novembre, dia en que es commemora la Convenció dels Drets de la Infància. Diferents àrees i entitats locals s'han sumat a la celebració amb propostes d'activitats.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CONVOCATÒRIA INICIAL DEL VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC D'ALGEMESÍ

El proper dimarts 23 de novembre a les 19.30 h al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Algemesí se celebrarà l'acte d'inici de l'edició 21-22 del Voluntariat. Una primera presa de contacte que servirà d'acollida al grup de voluntaris i alhora per tal d'informar-los sobre com es desenvoluparà la iniciativa i aclarir tots aquells dubtes que puguen tindre.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

𝑺𝑼𝑴𝑬𝑴 𝑬𝑺𝑭𝑶𝑹Ç𝑶𝑺, 𝑻𝑹𝑬𝑵𝑸𝑼𝑬𝑴 𝑩𝑨𝑹𝑹𝑬𝑹𝑬𝑺.ALGEMESÍ.

En commemoració del 𝐃𝐢𝐚 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐬 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐬 𝐚𝐦𝐛 𝐃𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐅𝐮𝐧𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥, celebrarem dos dies d'esport al 𝘗𝘰𝘭𝘪𝘦𝘴𝘱𝘰𝘳𝘵𝘪𝘶 𝘔𝘶𝘯𝘪𝘤𝘪𝘱𝘢𝘭 𝘥'𝘈𝘭𝘨𝘦𝘮𝘦𝘴í,
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XXV CONCURS DE CARTELLS DANSES DEL REI MORO 2021 AGOST

Constitueix l'objecte de la present convocatòria la realització de la selecció dels cartells anunciadors de les festes *Danses del *Rei Moro 2021. La finalitat és donar a conéixer aquesta festa de caràcter singular, així com difondre la mateixa entre la població escolar.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

FINALITZEM AMB ÈXIT ELS TALLERS DE PREVENCIÓ PER A JOVES DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA A LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS

FINALITZEM AMB ÈXIT ELS TALLERS DE PREVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA A LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

TALLER CREACIÓN BLOG NÀQUERA

El pròxim 27 de novembre la Regidoría de Joventut dintre de la programació del Casal Jove, té programat un "Curs de Construcció de Blog".
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

CINEVALL ESCOLA DE CINEMA DE LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA

Vos agrada el cinema? S'oferirà un grau útil per als estudiants, centrat en l'aprenentatge cinematogràfic, tant des del punt de vista pràctic com de la història del cinema. Els alumnes rebran el corresponent diploma acreditatiu després de finalitzar un curtmetratge en equips de 4 o 5 persones, i els curtmetratges es projectaran en els corresponents espais de la Valldigna. Divendres: 17h - 20h Dissabte: 11h - 14h Diumenge: 11h - 14h
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

AJUNTAMENT DE MONOVER PROGRAMACIÓ CULTURAL NOVEMBRE

Programació cultural novembre de monover
Veure més