<iframe src="http://xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=6" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="http://xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=6" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
202 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

PREMIS ESPORTIUS PROVINCIALS, ANUALITAT 2019.

04 de febrer 2020
Premis als Millors Esportistes, Masculí i Femení. Premi al Millor Club Esportiu. Premi al/a la Millor Esportista amb diversitat funcional. Premie Promeses. Premi al/a la Millor Tècnic/a Esportiu/a.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XX CONCURS CARTELL ANUNCIADOR "DIA DE LA DONA 2020" CARCAIXENT

03 de febrer 2020
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

II Setmana pel Clima i el Medi Ambient de Quart de Poblet, del 24 de gener al 2 de febrer.

02 de febrer 2020
Quart de Poblet ha donat inici a la seua 2a Setmana pel Clima i el Medi Ambient, que se celebrarà del 24 de gener al 2 de febrer, amb nombroses activitats lúdiques, esportives i educatives per a tots els públics, Ll'objectiu principal que es persegueix és la conscienciació respecte a la cura del medi ambient.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Gimcana Jove

01 de febrer 2020
Activitat dirigida a joves entre 10 i 15 anys. Dissabte 1 de Febrer a les 16.00 h. T'esperem al Poliesportiu. NO CAL INSCRIPCIÓ.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Concurs de Graffiti Alaquàs Art Urbà

31 de gener 2020
L'Ajuntament d'Alaquàs vol plasmar una altra forma d'art en diverses parts de la localitat, i que serveixin d'embelliment a la localitat i com a possible reclam turístic.L'Ajuntament d'Alaquàs i la seua regidoria de Joventut, volen plasmar una altra forma d'art en diverses parts de la localitat, i que serveixin d'embelliment a la localitat i com a possible reclam turístic.És precís facilitar el context, marc i reconeixement adequat per a fer visible espais concrets, creacions, artistes, etc, referents tots ells, de la Cultura Urbana i del món del graffiti, d’Alaquàs, resta de la Comunitat Valenciana i territori espanyol.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Tots tenim diversitat, la normalitzem ?

31 de gener 2020
Ahir es va celebrar la sessió de Formació per a monitors i monitores d’oci i temps lliure inclusiu en l'Espai de Creació Jove, el taller va ser dinamitzat per l'Associació Lluerna, va servir per a donar a conéixer les necessitats de les persones amb diversitat funcional en el seu temps d'Oci Educatiu, i també amb l’objectiu de formar els i les professionals que treballen en el sector del temps lliure.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

VIII EDICIÒN CERTAMEN FOTOGRAFÍA VILA DE SANT JOAN

31 de gener 2020
El tema d'aquesta convocatòria és lliure
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Presentació del Diagnòstic de la Joventut de Picassent

29 de gener 2020
Presentació del Diagnòstic de la Joventut Picassentina
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

El Museu de les Ciències celebra els seus 20 anys amb entrades gratis per a les persones nascudes en 2000

27 de gener 2020
El Museu de les Ciències celebra els seus 20 anys amb entrada gratis per als qui complisquen 20 anys en 2020.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Curso Monitor de Actividades de Tiempo Libre Educativo Infantil y Juvenil

25 de gener 2020
Día de realización del curso Sábados en horario de 9 a 14 h y de 16 a 21 h. Del 25 de Enero al 23 de Mayo. Precio: 160 € Inscripciones en los Servicios de Información Juvenil Comarcal COMIJ, en Aspe, Elda, Monovar, Monforte del Cid, Novelda, Pinoso, La Romana, Sax y Villena.
Veure més