<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=6&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=6&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
487 elements trobats
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XXVII CONCURS DE RELAT CURT ANTONIO *SEQUEROS, ANUALITAT 2020 ALMORADI

Els Premis es dirigeixen a promoure la cultura, i més específicament, a fomentar la creativitat literària. La temàtica de les obres literàries que es presenten al Concurs de Relat Curt “Antonio *Sequeros” girarà entorn dels costums, tradicions, habitants, història, etc, de la comarca de la Vega Baixa del Segura (Alacant).
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

IV CERTAMEN LITERARI JUVENIL VILA D'ALMORADÍ, ANUALITAT 2020.

Els Premis regulats en aquesta ordenança es dirigeixen a promoure la cultura, i mésespecíficament, a fomentar la creativitat literària. La temàtica de les obres literàries que es presenten al Certamen Literari Juvenil “Vila d'Almoradí”es fixarà lliurement en la corresponent convocatòria anual, havent d'introduir aspectestransversals com ara els valors humans, el medi ambient, igualtat de gènere, etc…
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XXXI CERTAMEN LITERARI VILA D'ALMORADÍ, ANUALITAT 2020

El Premi regulat en aquesta ordenança es dirigeix a promoure la cultura, i més específicament, a fomentar la creativitat literària. La temàtica de les obres literàries que es presenten al Certamen Literari “Vila d'Almoradí”serà de lliure elecció per part de les persones participants.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XXII CERTAMEN FOTOGRÀFIC “VILA D'ALMORADÍ”, ANUALITAT 2020.

El Premi regulat en aquesta ordenança es dirigeix a promoure la cultura, i més específicament, a fomentar la creativitat artística. La temàtica de les obres de fotografia que es presenten al Certamen Fotogràfic “Vila d'Almoradí” es referirà a la comarca de la Vega Baixa del Segura (Alacant): els seus costums, les seues gents,les seues escenes i paisatges, les seues localitats, les seues festes, etc.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

ARTISTES DEL CERTAMEN CREA A CASA.ALGEMESI.

Quinze jóvens artistes d’Algemesí aporten les seues creacions multidisciplinàries durant la quarantena en el certamen «Crea a casa» El certamen «Crea a casa» reuneix les creacions de quinze jóvens algemesinencs en les més diverses disciplines artístiques. Tenen en comú que són d’Algemesí, que són jóvens i que compten amb un ampli bagatge formatiu gràcies al qual destaquen en les seues àrees. Cada obra seleccionada tindrà una subvenció de 150 euros.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Fase 3 a Quart jove

Informació de la desescalada fase 3, de les regidories d'Infància i Adolescència, Joventut i Participació Ciutadana de Quart de Poblet.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XV PREMI DE RELAT CURT ATZAVARES 2020 UMH

L’objecte de la present convocatòria és atorgar premis per a fomen-tar la cultura literària en l’entorn universitari.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Les activitats de temps lliure i oci educatiu es posen en marxa amb la fase 3

* Les activitats de temps lliure i oci educatiu de l'IVAJ es posen en marxa amb la fase 3 * Les activitats s'organitzen en grups estables de 10 persones, amb monitor o monitora inclosos
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

L'Ajuntament d'Alboraia llança "Forma't Alboraia", un programa 15 beques de formació per a joves estudiants

L'Ajuntament d'Alboraia ha publicat una convocatòria per a 15 beques de formació, amb una retribució de 500 euros mensuals. El programa s'ha anomenat "Forma't Alboraia": Programa de Beques Formatives de l'Ajuntament d'Alboraia per a joves estudiants.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Alboraia reprén les classes i activitats del programa JOOP de l'IVAJ

Aquest 15 de juny s'han représ les classes presencials del programa Joop a Alboraia. Un total de 10 joves continuen aquesta formació sota les mesures de protecció vigents de la Fase 3 de desescalada.
Veure més