<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=4&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=4&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1083 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

Xàtiva-JOC-Nadals 2021-2022

Al JOC- Xàtiva tenim una programació preparada per a gaudir dels Nadals i les vacances escolars.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Xàtiva-Viatges a la Neu 2021-2022

Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Escola de Nadal 2021/2022

Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

I TORNEIG D'ESCACS A ALGEMESÍ.

Convoquem el 𝐈 𝐓𝐨𝐫𝐧𝐞𝐢𝐠 𝐝'𝐄𝐬𝐜𝐚𝐜𝐬 𝐝𝐞 𝐍𝐚𝐝𝐚𝐥 "𝐂𝐢𝐮𝐭𝐚𝐭 𝐝'𝐀𝐥𝐠𝐞𝐦𝐞𝐬í", que se celebrarà el 𝗱𝗶𝘀𝘀𝗮𝗯𝘁𝗲 𝟭𝟭 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗲𝗺𝗯𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭 (d'11 a 13h) a la 𝘗𝘭𝘢ç𝘢 𝘔𝘢𝘫𝘰𝘳 𝘥'𝘈𝘭𝘨𝘦𝘮𝘦𝘴í.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Matí d'Esport Inclusiu,Algemesí.

Al 𝙋𝙖𝙫𝙚𝙡𝙡ó 𝘾𝙤𝙗𝙚𝙧𝙩 𝙈𝙪𝙣𝙞𝙘𝙞𝙥𝙖𝙡 𝙙'𝘼𝙡𝙜𝙚𝙢𝙚𝙨í "𝟫 𝙙'𝙊𝙘𝙩𝙪𝙗𝙧𝙚", hem realitzat una jornada d'esport inclusiu en commemoració del 𝐃𝐢𝐚 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐫 𝐥𝐞𝐬 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐬 𝐚𝐦𝐛 𝐃𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐅𝐮𝐧𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

PLA JOVE 2021 - 2025 | Mancomunitat de la Ribera Alta.

𝗣𝗟𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝟮𝟬𝟮𝟭-𝟮𝟬𝟮𝟱 | 𝗠𝗮𝗻𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗥𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮 𝗔𝗹𝘁𝗮. El passat 23 de novembre de 2021 es va aprovar el 𝐏𝐥𝐚 𝐉𝐨𝐯𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 - 𝟐𝟎𝟐𝟓 al plenari de la nostra entitat. El Pla Jove és un document marc que es constitueix com una eina de treball integral, imprescindible per tal de definir, impulsar, coordinar, desenvolupar i implementar les Polítiques de Joventut en els municipis mancomunats de la Ribera Alta.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

TALLER MANGA NÀQUERA

Bon dia!!! Ja tenim la programació per al mes de Desembre al Casal Jove. Per al pròxim 4 de desembre realitzarem un TALLER DE MANGA.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Igualment Fest/2021

Violència masclista: veura-la per a véncer-la
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

I Setmana de la Joventut d'Ontinyent

Ontinyent prepara la seua I Setmana de la Joventut amb ponències, tallers i projeccions, que tindrà lloc a la ciutat del 30 de novembre al 3 de desembre. Així, la programació començarà dimarts 30 de novembre a les 19:00 hores al Teatre Echegaray amb la ponència "La nova pornografia i els canvis en les relacions interpersonals dels adolescents i joves", a càrrec de Lluís Ballester Brage, doctor en Sociologia i investigador de la Universitat de les Illes Balears. La ponència està adreçada a joves, les seues famílies, professionals, docents i qualsevol persona interessada en el tema a tractar. De l'1 al 3 de desembre hi haurà tallers sobre "Prevenció dels trastorns de l'alimentació i autoimatge" que es duran a terme als centres d'educació secundària d'Ontinyent; i a més a més dijous 2 de desembre al Centre Comercial El Teler es projectarà el film "A este lado del mundo", del director David Trueba, dins de la XX Mostra de Cinema d'Ontinyent, amb entrada gratuïta per a joves de 13 a 30 anys i sessions a les 18:00, 20:00 i 22:00 hores. Tant a la ponència com a les projeccions no caldrà inscripció prèvia i s'ocuparan els espais per ordre d'arribada.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

JORNADA ORIENTACIÓ NÀQUERA

El pròxim 20 de novembre, desde la Regidoría de Joventut es realitzarà una jornada d´orientació de muntanya aprofitant els recursos naturals del municipi de Nàquera.
Veure més