<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=8&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=8&categoria=Oci+Educatiu" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1083 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

Taller de percussió al Casal Jove

El divendres de la setmana passada un grup de joves van participar en un taller de percussió. Concretament varen utilitzar el djembé, un instrument de membrana procedent d'algunes zones d'Àfrica.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Arriba la nit més terrorífica a Quart de Nit

Arriba la nit més terrorífica a Quart de Nit El grup de voluntaris i voluntàries de Quart de Nit a Quart de Poblet, han planificat per a la nit més terrorífica de l'any, en el programa d'oci educatiu nocturn i alternatiu més longeu de la comunitat valenciana, un programa d'activitats relacionat amb la nit d'Halloween.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

VELLOTALLER JOVE: "LA BICI I TU"

En VELLOTALLER JOVE treballarem la importància i els beneficis que ens aporta el voluntariat a través de 6 tallers repartits entre els municipis de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat com són: Agres, Cocentaina, Banyeres de Mariola, Alfafara i Alcoi. Aprendrem la importància de portar un manteniment bàsic de les nostres bicicletes, com realitzar-lo i parlarem del projecte de Velorecicla. Associació que s'encarrega de recollir bicicletes, reformar-les i donar-los una nova vida donar-les a associacions i persones que es troben en perill d'exclusió social. De com podem col·laborar amb ells i que objectius com a societat volem aconseguir.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

CURSO EDUCADOR DE COMEDOR NÀQUERA

El próximo mes de noviembre desde la concejalía de juventud se impartirá el curso formativo de educador de comedor. El curso se realizará los viernes de 17 a 21h. en el edificio de Vinyes, los días 5,12,19 y 26 de noviembre y el 3 y 10 de diciembre. El curso es gratuito y las plazas son limitadas. Puedes inscribirte llamando al teléfono 961680002#2114.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

SORTEIG DE DOS LLIBRES,ALGEMESÍ.

𝗦𝗢𝗥𝗧𝗘𝗜𝗚 𝗔 𝗜𝗡𝗦𝗧𝗔𝗚𝗥𝗔𝗠‼️ Bon dia, lectores i lectors! Sí, ho heu llegit bé. L'Espai Jove Algemesí i la Biblioteca Municipal d'Algemesí hem decidit celebrar un sorteig per a totes i tots vosaltres!
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Perspectiva de gènere i alimentació, quina relació tenen?

Perspectiva de gènere i alimentació, quina relació tenen? Dimecres 27 d'octubre a les 18:30 h. Amb la col·laboració d'una Dietista-Nutricionista experta en la matèria es tractarà la relació entre la perspectiva de gènere i l'alimentació i com això influeix en la societat. Aquesta activitat esta emmarcada dins del programa d’alimentació saludable “Menja’t el món. Joves i alimentació saludable”, amb el qual volem promoure una alimentació saludable entre la població jove (12-30 anys).
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

#enREDate, Xarxa de Corresponsals Juvenils. San Miguel de Salinas

#enREDate Xarxa de Corresponsals Juvenils 2021-2022 La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de San Miguel de Salinas i l'IES Els Alcores signen un compromís de col·laboració per a dur a terme el projecte Xarxa de Corresponsals Juvenils 2021-2022 #enREDate. La Xarxa de Corresponsals Juvenils és un projecte que consisteix en el fet que l'alumnat de l'IES siga el que transmeta de primera mà tota la informació d'activitats, serveis, recursos….que es desenvolupen des de la Regidoria de Joventut o des de qualsevol altra àrea de l'Administració Pública, i que són d'interés per als joves del municipi. El Regidor de Joventut, Oscar Patiño Morales i el Director de l'IES Els Alcores, Manuel José Rodríguez Albaladejo, van signar divendres passat 15 d'Octubre, un compromís de col·laboració i participació per a tirar avant aquest projecte.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Nit del Terror a Algemesí,2021.

Xiquetes i xiquets d'Algemesí... s'acosta la 𝑵𝑰𝑻 𝑫𝑬𝑳 𝑻𝑬𝑹𝑹𝑶𝑹 El diumenge 31 𝘥'𝘰𝘤𝘵𝘶𝘣𝘳𝘦 𝘥𝘦 2021, vos esperem a partir de les 18.00h a la Plaça Major d'Algemesí.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

VELOTALLER JOVE: "La bici i tu"

Des dels departament de Joventut de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat, volem proposar la realització d'un «Velotaller Joves: La bici i Tu», tallers de voluntariat i manteniment a pedals, finançat per l’IVAJ i dirigit a la joventut (entre 12-30 anys) dels vostres municipis. Velorecicla, es una associació la qual vol contribuir a difondre en la societat una cultura de l’ús de la bicicleta tant com a element de transport net, silenciós i ecològic, com d’oci, a més de contribuirà difondre en la societat una cultura de cooperació amb un fi solidari i altruista. Una forma d’aconseguir una societat més cooperativa i altruista és apoderant la gent jove,per açò oferim una formació en voluntariat i mecànica bàsica i manteniment de la bicicleta. Es realitzarà una acció formativa de dues hores de duració i se seguirà una dinàmica participativa i pràctica per part de la gent jove. S’utilitzaran les bicicletes pròpies del taller de reparació i reforma de Velorecicla, perquè els participants en el curs puguen,en les seues pròpies mans, aprendre cadascun dels continguts que es desenvoluparan.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

AGENDA JOVE MASSANASSA

AGENDA JOVE MASSANASSA Programació d’activitats i cursos de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Massanassa.
Veure més